Toit ja disain

Esita avaldus

Eesti kolme ülikooli koostöös loodud ühismikrokraadikava


Toimumisaeg:03.02. - 16.06.2025
Eesmärk:Toetada õppijaid toidutehnoloogia alustele tuginedes toitlustusteenuste disainimisel ja arendamisel ning nende muutmisel konkurentsivõimelisemaks.
Sihtgrupp:Peakokad, kokad, toitlustusjuhid ja inimesed, kes soovivad alustada tegevust toitlustusvaldkonnas
Eeldused:keskharidus
Teemad:KTO0300 - Toidu sensoorne analüüs/6 EAP/kevadsemester (TalTech)
LTC0510 - Toidukeemia avaldumine praktikas/6 EAP/kevadsemester (Tallinna Ülikool)
SVPC.02.046 - Toitlustusteenuste disain ja arendus/5 EAP/kevadsemester (TÜ Pärnu kolledž)
Õpiväljund:Programmis õpid:
• kasutama sensoorse analüüsi meetodeid toidu organoleptiliste omaduste ja kvaliteedi hindamisel, et saada ekspertiks maitsete, lõhnade ja tekstuuride maailmas;
• tundma toidukeemial põhinevaid tehnoloogilisi protsesse ja oskust neid teadmisi rakendada praktilises toote- või teenusedisainis;
• rakendama omandatud teadmisi toitlustusteenuse arendusprojekti tegemisel.
Hindamiskriteeriumid:Lõpetamise lisakriteeriumid: olemasoleva toitlustusteenuse/toote parendus või uue toitlustus teenuse/toote kontseptsioon, mis esitatakse lisaks praktilisele tööle ka kirjaliku tööna (kõik töös olevad erinevad läbitud disainietapid on lahti seletatud ja visuaalidega illustreeritud).
Kommentaar:Nõutud on keskharidus. Mikrokraadikavale võetakse vastu 15 osalejat
Õppevaldkond:Loodusteadused, matemaatika ja statistika
Õppekeel:eesti keel
Maht:auditoorne õppetöö: 442 akadeemilist tundi
EAP:17.0
Koolituse läbimist tõendav dokument:TalTech tunnistus
Lektor:Kristel Vene (KTO3000) - TalTech Keemia ja biotehnoloogia instituut Tiina Vänt, Tiina Lõugas (LTC0510) - Tallinna Ülikool Tiina Tamm, Marit Piirmann, Anne Roosipõld (SVPC.02.046) - Tartu Ülikooli Pärnu kolledž
Kontakt:Kavajuht Katrin Laos (TalTech), 620 2951, katrin.laos@taltech.ee; avatud õppe keskus, 620 3600, mikrokraadid@taltech.ee; Kavajuht Anne Roosipõld (TÜ Pärnu kolledž), 516 7401, anne.roosipold@ut.ee
Müügihind:1870 EUR / osaleja
Registreerumise algus:06.12.2024 00:00
Registreerumise tähtaeg:22.01.2025
Ajakava:
Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Ülikool, Tartu Ülikooli Pärnu kolledž
04.02.2025
00:00 - 00:001.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (6ak)
Ruum: Tallinna Tehnikaülikoolis
Lektor: Tallinna Tehnikaülikoolis
00:00 - 00:001.sessioon/Sissejuhatus mikrokraadipraadi programmi (2ak)
Ruum: Tallinna Tehnikaülikoolis
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
05.02.2025
00:00 - 00:001.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (8ak)
Ruum: Tallinn Tehnikaülikoolis
Lektor: Tallinn Tehnikaülikoolis
18.02.2025
00:00 - 00:002.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (8ak)
Ruum: Tallinna Tehnikaülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
19.02.2025
00:00 - 00:002.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Ruum: Tallinna Ülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
04.03.2025
00:00 - 00:003.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (4ak)
Ruum: Tallinna Tehnikaülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
00:00 - 00:003.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (4ak)
Ruum: Tallinna Tehnikaülikoolis
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
05.03.2025
00:00 - 00:003.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Ruum: Tallinna Ülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
18.03.2025
00:00 - 00:004.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus inspiratsioonipäev(8ak)
Ruum: Pärnu Kolledž
Lektor: Õpe toimub Pärnu Kolledžis
19.03.2025
00:00 - 00:004.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Ruum: Pärnu Kolledž
Lektor: Õpe toimub Pärnu Kolledžis
01.04.2025
00:00 - 00:005.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (4ak)
Ruum: Tallinna Tehnikaülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
00:00 - 00:005.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (4ak)
Ruum: Tallinna Tehnikaülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
02.04.2025
00:00 - 00:005.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Ruum: Tallinna Ülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
15.04.2025
00:00 - 00:006.sessioon/SVPC.02.027 Toitlustusteenuste disain ja arendus (4ak)
Ruum: Tallinna Tehnikaülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
00:00 - 00:006.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (4ak)
Ruum: Tallinna Tehnikaülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
16.04.2025
00:00 - 00:006.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Ruum: Tallinna Ülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
29.04.2025
00:00 - 00:007.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (8ak)
Ruum: Tallinna Tehnikaülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
30.04.2025
00:00 - 00:007.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Ruum: Tallinna Ülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
13.05.2025
00:00 - 00:008.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (8ak)
Ruum: Tallinna Tehnikaülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
14.05.2025
00:00 - 00:008.sessioon/LTC0510 Toidukeemia avaldumine praktikas (8ak)
Ruum: Tallinna Ülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis
27.05.2025
00:00 - 00:009.sessioon/KTO0300 Toidu sensoorne analüüs (6ak) ja Ettevalmistus lõpuesitluseks (2ak)
Ruum: Tallinna Tehnikaülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Tehnikaülikoolis
28.05.2025
00:00 - 00:00LÕPETAMINE (8ak)
Ruum: Tallinna Ülikool
Lektor: Õpe toimub Tallinna Ülikoolis

Esita avaldus