Maksundus

Registreeru

Õppetöö toimub reedeti kell 17:30-21:00 ja laupäeviti kell 9:30-16:00 vastavalt ajakavale. Täpne ajakava selgub augusti lõpuks.


Toimumisaeg:06.09. - 19.10.2024
Eesmärk:Kursuse lõpetanul on teadmised maksude liigitusest, seadusandlusest, maksude arvestamisest ning rakendatavatest sanktsioonidest maksuseaduste rikkumise korral.
Sihtgrupp:Raamatupidajad, ettevõtjad, FIEd
Eeldused:Puuduvad
Teemad:Täienduskoolituse kursuse "Raamatupidaja-finantsist" õppemoodul. Maksusüsteem ja maksukorralduse seadus. Füüsilise isiku tulu maksustamine. Juriidiline isik ja tulumaks- ettevõtlusega seotud ja mitteseotud kulud (tööjõukulud, erisoodustused, töölähetused, annetused, vastuvõtukulud, dividendid ja muud kasumieraldised). Tulumaksu arvestamine, deklareerimine ja tasumine. Sotsiaalmaks, töötuskindlustusmakse ning kogumispensioni makse. Käibemaks- käibemaksukohustuslaseks registreerimine ja registrist kustutamine, maksustatavad tehingud, maksumäärad ja maksuvaba käive. Eestis toimunud kaupade ja teenuste käibe maksustamine. Eksport. Import. Ühendusesisene käive ja soetamine. Sisendkäibemaks. Käibemaksu arvutamine, arvestamine ning deklareerimine. Spetsiaalsed tarbimismaksud ja omandimaksud.
Õpiväljund:Kursuse läbinu tunneb maksusüsteemi, maksumaksja õigusi ja kohustusi ning maksuseaduste rikkumisel rakendatavaid sanktsioone; mõistab kasutada maksude kohta käivat seadusandlust ja täita deklaratsioone; suudab lahendada maksusituatsioone.
Hindamiskriteeriumid:Määratakse kursuse programmis koolituse alguses
Peamoodul:Raamatupidaja-finantsist
Õppekeel:eesti keel
Maht:auditoorne õppetöö: 40 akadeemilist tundi
iseseisev/muu õppetöö: 44 akadeemilist tundi
EAP:3.0
Koolituse läbimist tõendav dokument:TalTech tunnistus
Lektor:Kaidi Kallaste
Kontakt:Mare Orav, 6204006, mare.orav@taltech.ee
Müügihind:360 EUR / osaleja
Märkused hinna kohta:TalTechi töötajatele, vilistlastele ja üliõpilastele hinnasoodustus 10%. Õppemaksu võib tasuda kahes osas.
Koht:Akadeemia tee 3

Registreeru