Tööseadusandlus ja töötasuarvestus

Registreeru

Õppetöö toimub reedeti kell 17:30-21:00 ja laupäeviti kell 9:30-16:00 vastavalt ajakavale. Täpne ajakava selgub augusti lõpuks.


Toimumisaeg:08.11. - 07.12.2024
Eesmärk:Anda ülevaade töölepingu seadusest, anda juhiseid, kuidas arvutada keskmist töötasu, puhkusetasu, haigushüvitist, jne; anda ülevaade kehtivast kohtu- ja töövaidluskomisjoni praktikast.
Sihtgrupp:Raamatupidajad, ettevõtjad, FIEd
Teemad:Täienduskoolituse kursus: Raamatupidaja-finantsist. Töölepingu seaduse kujunemislugu; töösuhe vs võlasuhe; tööleping ja selle sõlmimine; tööandja ja töötaja kohustused; töötaja vastutus; töölepingu lõpetamine ja üleminek; vaidluste lahendamine ja riiklik järelevalve; seaduse rakendamine. Praktilised ülesanded: keskmise töötasu arvutamine; indekseerimine; haigus- ja hooldushüvitised; puhkusetasu arvestus; lõpparve arvutamine ja maksmine.
Õpiväljund:Õppur tunneb valdkonna terminoloogiat ja orienteerub töösuhteid reguleerivates õigusaktides. Oskab kasutada ja arvestab töövaidluskomisjoni ja kohtupraktikaga.
Hindamiskriteeriumid:Antakse programmis enne kursuse algust.
Peamoodul:Raamatupidaja-finantsist
Õppekeel:eesti keel
Maht:auditoorne õppetöö: 32 akadeemilist tundi
iseseisev/muu õppetöö: 52 akadeemilist tundi
EAP:3.0
Koolituse läbimist tõendav dokument:TalTech tunnistus
Lektor:Hille Raud
Kontakt:Mare Orav, 6204006, mare.orav@taltech.ee
Müügihind:255 EUR + KM / osaleja
Märkused hinna kohta:TalTechi töötajatele, vilistlastele ja üliõpilastele hinnasoodustus 10%. Õppemaksu võib tasuda kahes osas.
Koht:Akadeemia tee 3, vajadusel toimub õppetöö osaliselt veebikeskkonnas

Registreeru